Zakelijk en contractvervoer

Op zoek naar betrouwbaar, comfortabel en goed geregeld zakelijk taxivervoer? Terwijl u doorwerkt zorgen wij voor uw vervoer van A naar B. Wilt u liever met uw eigen auto gereden worden? Geen probleem; wij leveren uw chauffeur die u vervoert met uw eigen auto. Tevens zijn al onze chauffeurs bevoegd en beschikken zij over alle certificaten om directieritten uit te kunnen vervoeren. Onze representatieve chauffeurs brengen u en uw zakenrelaties comfortabel en snel naar de plaats van bestemming. Waar dan ook in Europa. Wij zorgen dat reistijd tijdens uw zakenreis geen storende factor is. Onze luxe auto’s zijn voorzien van airco en extra beenruimte, zodat u onderweg ongestoord kunt werken en goed voorbereid aankomt bij uw zakelijke afspraak.

In onze taxi’s kunt u contant betalen aan de chauffeur of pinnen. De pin terminal in onze taxi’s accepteert alle betaalkaarten. Voor onze zakelijke klanten is achteraf betalen per factuur ook mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *