Taxi geleen sittard

Bij Taxi Geleen Sittard is het taxibedrijf als u betrouwbaar en veilig naar uw bestemming gebracht wilt worden. Wij zijnĀ  al meer dan 11 jaar actief in Geleen en omstreken. Wij hebben een representatief wagenpark en nette vakbekwame chauffeurs die ook u graag op tijd naar uw bestemming brengen.

Bij Taxi Geleen Sittard kunt u terecht voor taxivervoer per taxi en taxibus van, naar en binnen de regio Sittard Geleen. Taxi Geleen Sittard is altijd telefonisch te bereiken op 06 18622390. Ons taxibedrijf uit Geleen Sittard heeft zichzelf als doel gesteld, taxiservice te verlenen met uitstekende service en tegen scherpe tarieven. Zo kunnen wij verschillende doelgroepen bedienen met onze diverse voertuigen. Taxi Geleen Sittard werkt ook samen met andere taxibedrijven uit de regio Geleen en kan zo een constante service bieden.

Ook bieden wij airport Taxi aan bij Taxi Geleen Sittard

Wilt u van Geleen naar een luchthaven in benelux, van luchthaven naar Geleen of beide? Zoek niet verder, wij zijn de voordeligste! En gemakkelijk online te boeken via de website. Ook ziet u van te voren de prijs. Zo voorkomt u ongewenste verrassingen. Of u nu alleen wilt reizen, met familie of gecombineerd met andere reizigers, bij ons kan het allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *